Abdullayeva Barno Atabekovna

 

 

„Oziq-ovqat mahsulotlari texnologiyasi“ kafedrasi dotsenti, t.f.n., dotsent

Ilmiy – tadqiqot yo‘nalishi: Pastitsidlarni transformatsiyasini o‘rganish asosida vino texnologiyasini takomlashtirish.

Ilmiy nashrlari: 15 ta uslubiy ko‘rsatma, 52 ta ilmiy maqolalar

Qabul kunlari: Seshanba va juma 1400-1600

Elektron adres: abd.barno@mail.ru

Ta’lim sifatini oshirish bo‘yicha belgilangan vazifalari:

Mutaxassilik fanlarini o‘qitishda noan’anaviy yondoshuv xamda ta’lim jarayonida soxa muammolari va istiqbollarini namoyon etadigan ishlab chiqarish muxitini yaratish.

Fanlardan o‘zlashtirish ko‘rsatkichlarini xususan qoldik bilimini oshirish mustaqil ta’limni keng joriy etish.

Xorijda malaka oshirish tiziminning joriy etilishi yuzasidan tayyorgarlik .