Akramova Ra’no Ramziddinovna

 

 

 

 

„Oziq-ovqat mahsulotlari texnologiyasi“ kafedrasi (i.o.) dotsent

Ilmiy – tadqiqot yo‘nalishi: Maxsar kunjarisini ekstraksiyalash va olinadigan moyini rafinatsiyalash texnologiyalarini modernizatsiya qilish

Ilmiy nashrlari: 3 ta uslubiy ko‘rsatma, 21ta ilmiy maqolalar

Qabul kunlari: Xar kuni 1400-1600

Elektron adres: Rano-akr-1976@mail.ru

Ta’lim sifatini oshirish bo‘yicha belgilangan vazifalari:

Yuqori malakali mutaxassislarni tayyorlash ishlab chiqarish korxonalari xodimlarini malakasini oshirish

Tarmoq korxonalari bilan integratsiyani chuqurlashtirish. SHu yo‘nalishdagi rivojlangan mamlakatlari universitetlari bilan o‘zaro talabalar almashuvini yo‘lga qo‘yish.

Mutaxassislik fanlarini o‘qitishda noan’anaviy yondoshuv xamda ta’lim jarayonida soxa muammolari va istiqbollarini namoyon etadigan ishlab chiqarish muxitini yaratish