Vinochilik texnologiyasi, bijg‘ish mahsulotlari va alkogolsiz ichimliklar texnologiyasi

60720300-Vinochilik texnologiyasi, bijg‘ish mahsulotlari va alkogolsiz ichimliklar texnologiyasi texnologiyasi ta’lim yo’nalishi ta’lim oluvchi bir semestrda 30 kredit, bir o’quv yilida 60 kredit to’plashi zarur. O’qish muddati 4 yil bo’lib, talaba dastur yakunlangangunga qadar 240 kredit to’lashi kerak. Talaba uchun bir ECTS kreditning soatlardagi miqdori 30 akademik soatni tashkil etib, talabaning bir yillik o’quv yuklamasi 1800 akademik soatdan iborat bo’ladi. Shundan – 40% auditoriya soati, 60% mustaqil ta’lim soatiga bo’linadi. Semestr davomida talaba tomonidan o’zlashtirilishi lozim bo’lgan kreditlar hajmi fanlar katalogida ko’rsatilgan majburiy va tanlov fanlarini o’z ichiga oladi.

60720300-Vinochilik texnologiyasi, bijg‘ish mahsulotlari va alkogolsiz ichimliklar texnologiyasi texnologiyasi bakalavriat ta’lim yo‘nalishi “Oshpazlar uyushmasi”, “Marwin Brands” MCHJ korxonalari bilan o’zaro mustahkam aloqalar o’rnatilgan bo’lib, korxonalarda mavjud muammolarga yechim topish maqsadida ilmiy yo’nalishlar olib borilmoqda. Magistratura talabalariga korxonalardagi mavjud muammolarga asoslangan dissertatsiya mavzulari berilgan, ular asosan, mahalliy xom ashyo asosida yangi funksional bolalar mahsulotlari, biologik tabiiy faol qo’shimchalar ishlab chiqarish texnologiyalarini takomillashtirishga hamda funksional ovqatlanish samaradorligini oshirishga yo’naltirilgan

Kunduzgi ta'lim dasturi haqida
Vinochilik texnologiyasi, bijg‘ish mahsulotlari va alkogolsiz ichimliklar texnologiyasi
Sirtqi ta'lim dasturi haqida
Vinochilik texnologiyasi, bijg‘ish mahsulotlari va alkogolsiz ichimliklar texnologiyasi

Sirtqi ta'limga kirish talablari

Sirtqi ta'lim shakliga kirish talablari kunduzgi ta'lim shakliga kirish talablari bilan bir xil

Kundizgi ta'limga kirish talablari

Toshkent kimyo-texnologiya institutining "60720300-Vinochilik texnologiyasi, bijg‘ish mahsulotlari va alkogolsiz ichimliklar texnologiyasi texnologiyasi" bakalavriat ta’lim yo‘nalishiga o‘qishga qabul qilish O'zbekiston Respublikasi qonunchiligiga muvofiq davlat kirish imtihonlari asosida qabul qilinadi

O‘qish to‘lovi haqida:

Belgilangan to‘lov miqdorining kamida 25 foizini talabalikka tavsiya etilgan abituriyentlar 15-sentabrgacha yoki O‘zbekiston Respublikasi ta’lim muassasalariga o‘qishga qabul qilish bo‘yicha Davlat komissiyasi tomonidan belgilangan muddatgacha to‘lashi mumkin. Ikkinchi va undan keyingi bosqich talabalar belgilangan to‘lov miqdorining kamida 25 foizini 1-oktabrgacha yoki oliy ta’lim muassasasi rektori (filial direktori) tomonidan uzaytirilgan muddatgacha to‘lashiga ruxsat berildi.

Belgilangan to‘lov miqdorining kamida 50 foizi 1-yanvargacha, 75 foizi 1-aprelgacha va 100 foizi 1-iyulgacha yoki oliy ta’lim muassasasi rektori (filial direktori) tomonidan uzaytirilgan muddatlargacha to‘lanishi mumkin.

Xorijiy fuqarolar to‘lovlarni oliy ta’lim muassasasi rektori (filial direktori) tomonidan belgilangan muddatlargacha amalga oshirishi kerak.

Tabaqalashtirilgan to‘lov-kontrakt (superkontrakt) asosida talabalikka tavsiya etilgan abituriyentlar uchun o‘quv yilining birinchi yarmi uchun to‘lovlarni amalga oshirish muddati va miqdorlari O‘zbekiston Respublikasi ta’lim muassasalariga o‘qishga qabul qilish bo‘yicha Davlat komissiyasi tomonidan va qolgan qismi oliy ta’lim muassasasi rektori (filial direktori) tomonidan belgilangan muddatlargacha amalga oshiriladi.

  • Sirtqi ta'lim uchun 1 yillik kontrakt miqdori 7472634 so'm
  • Sirtqi ta'lim uchun 1 kredit miqdori 124543 so'm

  • Kunduzgi ta'lim uchun 1 yillik kontrakt miqdori 6412610 so'm
  • Kunduzgi ta'lim uchun 1 kredit miqdori 106876 so'm

Moliyaviy imtiyoz
  • Bog'lanish
  • Telefon raqam: +998996901579
  • Qo'shimcha Telefon raqam: +998996901579
  • E-Pochta: euotek@tkti.uz
  • Manzil: Qibray tumani, ToshIES qo'rg'oni, Farovon mahallasi, 1-uy

Semestrlar bo'yicha o'quv dasturi moduli

  • О‘zbek (rus) tili Ko'rish
  • О‘zbek (rus) tili
  • Umumiy va noorganik kimyo Ko'rish
  • Umumiy va noorganik kimyo
  • Xorijiy til Ko'rish
  • Xorijiy til
  • Fizika Ko'rish
  • Fizika
  • Oliy matematika Ko'rish
  • Oliy matematika
  • О‘zbekistonning eng yangi tarixi Ko'rish
  • О‘zbekistonning eng yangi tarixi
  • Oliy matematika Ko'rish
  • Oliy matematika
  • Texnik tizimlarda axborot texnologiyalari Ko'rish
  • Texnik tizimlarda axborot texnologiyalari
  • Metrologiya va standartlashtirish Ko'rish
  • Metrologiya va standartlashtirish
  • Analitik kimyo Ko'rish
  • Analitik kimyo
  • Organik kimyo Ko'rish
  • Organik kimyo
  • Biokimyo Ko'rish
  • Biokimyo
  • Mikrobilogiya Ko'rish
  • Mikrobilogiya
  • Ishlab chiqarishda sanitariya va gigiyena Ko'rish
  • Ishlab chiqarishda sanitariya va gigiyena
  • Oziq-ovqat kimyosi Ko'rish
  • Oziq-ovqat kimyosi
  • Oziq-ovqat texnologiyasi asoslari Ko'rish
  • Oziq-ovqat texnologiyasi asoslari
  • Oziq-ovqat xomashyosi Ko'rish
  • Oziq-ovqat xomashyosi
  • Ovqatlanish fiziologiyasi Ko'rish
  • Ovqatlanish fiziologiyasi
  • Efir moylari ishlab chiqarish texnologiyasi Ko'rish
  • Efir moylari ishlab chiqarish texnologiyasi
  • Efir moylari ishlab chiqarishning innovatsion texnologiyasi Ko'rish
  • Efir moylari ishlab chiqarishning innovatsion texnologiyasi
  • Falsafa Ko'rish
  • Falsafa
  • Oziq-ovqat xavsizligi asoslari Ko'rish
  • Oziq-ovqat xavsizligi asoslari
  • Spirt ishlab chiqarish texnologiyasi Ko'rish
  • Spirt ishlab chiqarish texnologiyasi
  • Ishlab chiqarishda texno-kimyoviy nazorat va sifatni boshqarish Ko'rish
  • Ishlab chiqarishda texno-kimyoviy nazorat va sifatni boshqarish
  • Bijg'ish mahsulotlari mikrobiologiyasi Ko'rish
  • Bijg'ish mahsulotlari mikrobiologiyasi
  • Vinochilik mikrobiologiyasi Ko'rish
  • Vinochilik mikrobiologiyasi
  • Ampelografiya Ko'rish
  • Ampelografiya
  • Alkogolli mahsulotlar xom ashyosi Ko'rish
  • Alkogolli mahsulotlar xom ashyosi
  • Yangi tahrirdagi O‘zbekiston Respublikasi Konstitutsiyasi Ko'rish
  • Yangi tahrirdagi O‘zbekiston Respublikasi Konstitutsiyasi
  • Ekologiya Ko'rish
  • Ekologiya
  • Asosiy texnologik jarayon va qurilmalar Ko'rish
  • Asosiy texnologik jarayon va qurilmalar
  • Ichimliklar ekspertizasi Ko'rish
  • Ichimliklar ekspertizasi
  • Soha korxonalarida qayd va hisobot Ko'rish
  • Soha korxonalarida qayd va hisobot
  • Qand texnologiyasi Ko'rish
  • Qand texnologiyasi
  • Bijg'ish mahsulotlari texnologiyasi Ko'rish
  • Bijg'ish mahsulotlari texnologiyasi
  • Oziq-ovqat mahsulotlarini fizik-imyoviy tadqiq qilish usullari Ko'rish
  • Oziq-ovqat mahsulotlarini fizik-imyoviy tadqiq qilish usullari
  • Oziq-ovqat mahsulotlarini zamonaviy tahlil usullari Ko'rish
  • Oziq-ovqat mahsulotlarini zamonaviy tahlil usullari
  • Soha iqtisodiyoti va menejmenti Ko'rish
  • Soha iqtisodiyoti va menejmenti
  • Ishlab chiqarish jarayonlarini modellashtirish va avtomatlashtirish Ko'rish
  • Ishlab chiqarish jarayonlarini modellashtirish va avtomatlashtirish
  • Vinochilik va spirt korxonalari ekologik aspektlari Ko'rish
  • Vinochilik va spirt korxonalari ekologik aspektlari
  • Solod, pivo va alkogolsiz ichimliklar ishlab chiqarishkorxonalari ekologik aspektlari Ko'rish
  • Solod, pivo va alkogolsiz ichimliklar ishlab chiqarishkorxonalari ekologik aspektlari
  • Bijg'ish mahsulotlari biokimyosi Ko'rish
  • Bijg'ish mahsulotlari biokimyosi
  • Vino kimyosi Ko'rish
  • Vino kimyosi
  • Tokni kasallik va zararkunandalardan himoya qilish Ko'rish
  • Tokni kasallik va zararkunandalardan himoya qilish
  • Meva-rezavor vinolar texnologiyasi Ko'rish
  • Meva-rezavor vinolar texnologiyasi
  • Hayot faoliyati havfsizligi Ko'rish
  • Hayot faoliyati havfsizligi
  • Vinochilik texnologiyasi Ko'rish
  • Vinochilik texnologiyasi
  • Pivo va alkogolsiz ichimliklar ishlab chiqarish texnologiyasi Ko'rish
  • Pivo va alkogolsiz ichimliklar ishlab chiqarish texnologiyasi
  • Vino ishlab chiqarish korhonalarining jihozlari Ko'rish
  • Vino ishlab chiqarish korhonalarining jihozlari
  • Bijg'ish mahsulotlari va alkogolsiz ichimliklar jihozlari Ko'rish
  • Bijg'ish mahsulotlari va alkogolsiz ichimliklar jihozlari

Qachonki o'qishni bitirganingizda

Sizning bilimingiz va amaliy ko'nikmalaringiz sizga quyidagilarga imkon beradi:

  • Vinochilik texnologiyasi, bijg`ish mahsulotlari va alkogolsiz ichimliklar texnologiyasi (Vino, solod, pivo, ozuqaviy etil spirti, alkogolsiz ichimliklar vaboshqa turdagi bijg`ish mahsulotlari) sohasiga oid nazariy, amaliy, ilmiy va axborot texnologiyalari tamoyillarini tushuntira oladi;
  • Kimyoviy reaksiyalar tamoyillarini, kimyoviy kinetikasini, organik va noorganik birikmalarning tuzilishini, stereokimyo asoslarini tavsiflay oladi; instrumental kimyo va elektrokimyo, ularning vinochilik texnologiyasi, bijg`ish mahsulotlari va alkogolsiz ichimliklar texnologiyasida qo‘llanilishini tushuntira oladi;
  • Vinochilik texnologiyasi, bijg`ish mahsulotlari va alkogolsiz ichimliklar texnologiyasining nazariy va amaliy asoslari va tushunchalarini tushuntira oladi, sohaga oid ishlab chiqarishda texnologik tizimlarni tushuna oladi, vino, bijg`ish mahsulotlari va alkogolsiz ichimliklar ishlab chiqarish asoslarini biladi, sohaning barqaror rivojlanishi tushunchalarini tavsiflay oladi;
  • Vinochilik texnologiyasi, bijg`ish mahsulotlari va alkogolsiz ichimliklar texnologiyasining boshqa fanlar (mikrobiologiya, biokimyo, vinochilik texnologiyasi, pivo va alkogolsiz ichimliklar ishlab chiqarish texnologiyasi, spirt texnologiyasi, asosiy texnologik jarayon va qurilmalar, soha korxonalarini loyihalash asoslari, ishlab chiqarishda texno-kivyoviy nazorat va sifatni boshqarish) bilan aloqasini tushuntira oladi;
  • Kengroq multidisipliner kontekstni tushuntira oladi va boshqa texnologiyalarning usullari va jarayonlarini qo'llay oladi; sohaga oid texnologik jarayonlarni tushuntira oladi.