Ijtimoiy tarmoqlar

Toshkent kimyo-texnologiya instituti Axbororot-resurs markazi fondiga Oziq-ovqat va parfyumeriya-kosmetika mahsulotlari texnologiyasi kafedrasi tomonidan foydalanuvchilar uchun darslik va oʻquv qoʻllanmalar sovg'a tariqasida tuhfa qilindi

Toshkent kimyo-texnologiya instituti Axbororot-resurs markazi fondiga Oziq-ovqat va parfyumeriya-kosmetika mahsulotlari texnologiyasi kafedrasi tomonidan foydalanuvchilar uchun darslik va oʻquv qoʻllanmalar sovg'a tariqasida tuhfa qilindi:

Mualliflarga oʻz minnatdorchiligimizni bildiramiz

1. N.K.Ayxodjayeva G.Z.Djahangirova "Don va don mahsulotlarini saqlash"

2. G.Z.Djaxongirova, D.X.Maxmudova "Non,makaron va qandolat sanoati korxonalarida texnokimyoviy nazorat"

3. N.K.Ayxodjayeva, G.Z. Jahongirova "Qandolatchilik texnologiyasi"

4. Джахангирова Г.З., Махмудова Д.Х. "Разработка технологии производства безглютеновых хлебобулочных изделий на основе местного сырья"

5. D.D.Mirxodjayeva, G.Z.Djaxangirova "Dukkakli don ekinlaridan olingan unlarni non-bulka mahsulotlari sifatiga ta’sirini tadqiqot qilish

6. G.Z.Djaxangirova, D.X.Maxmudova "Non va non mahsulotlari ekspertizasi"

7. Maxmudova D.X. "Oziq-ovqat xomashyolari"

8. H.B.Ergasheva, Sh.J.Yuldasheva "Don biokimyosi"

9.G.Z.Djaxangirova,D.X.Maxmudova "Pazandachilik texnologiyasi"

10. U.N.Baltabayev,F.N.Sarbolayev "Omixta yem ishlab chiqarish texnologiyasi"

11.G.Z.Djaxongirova,D.X.Maxmudova "Ovqatlanish fiziologiyasi"

12. N.K.Ayxodjayeva "Elevator-ombor sanoati va donni quritish"

13. Джахангирова Г.З. "Усовершенствование технологии применения плодово-овощных порошков в процессе производства хлебобулочных изделий"